Om foreningen bag


Foreningen KAPOW er stiftet med det formål at lave undervisningspakken De usynlige børn. KAPOW er stiftet af Sarah Simonsen, Signe Ridder og Linni Rita Gad.

pigerne

Sarah Simonsen er ansvarlig for filmen Hr. Hemmelighed og grafisk design. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole, linjen for Visuel kommunikation. Sarah arbejder som grafiker og illustrator. Herudover har hun specialiseret sig i visuel historiefortælling, både som motion graphics designer, production designer og som animationfilmsinstruktør. Sarah har arbejdet for bla. DR Grafik, reklamebureauet Vertic Portals og produktionsselskabet Copenhagen Bombay. Sarah har desuden været daglig leder hos Wulffmorgenthaler, hvorfra hun har erfaring med projektudvikling og ledelse.

Signe Ridder er ansvarlig for filmen Hr. Hemmelighed og design af website og lærerhæfte. Hun er uddannet fra Danmarks Designskole, linjen for Visuel kommunikation. Signe arbejder med grafisk  design og illustration, og har specialiseret sig i animation- og motion graphics design og instruktion. Hun har arbejdet på grafiske bureauer og i animations- og reklamebranchen. Projektet De usynlige børn er en videreudvikling af Signe og Sarahs afgangsprojekt fra Danmarks Designskole, som de vandt en ærespris for.

Linni Rita Gad er ansvarlig for lærerhæfte, interaktiv tegneserie og daglig administration. Hun er uddannet cand.scient.soc. Hun har specialiseret sig i formidling og bruger- inddragelse, og er en erfaren projektleder med udviklingsprojekter bag sig. Blandt andet for RUC, Coop og Siemens A&D. Linni Rita Gad er desuden tilknyttet Roskilde Universitet som ekstern lektor i kvalitative metoder. Og har arbejdet på en folkeskole i København som klasselærer for børn med indlæringsvanskeligheder.

Læs foreningens formål og vedtægter (pdf)